Gestaltterapeutisk Klinik

Gestaltterapi - Kropsterapi

Stacks Image 1663

Touching Dialogue uddannelse

Stacks Image 1787
1-årig efteruddannelse for psykoterapeuter og psykologer, der gerne vil inddrage kroppen mere i terapien

Touching Dialogue er en kropscenteret psykoterapi, som er designet til indgå i samtaleterapi.

Touching Dialogue drejer sig om at få kroppen med - at føle sig fri indeni, at mærke kroppens liv og umiddelbare reaktioner, at kunne handle ud fra det, man mærker.

Kropsterapien skærper mærkesansen og åbner for kroppens liv, den giver ro og indre tryghed, mere klarhed, tydeligere grænser og mere autencitet i kontakten med andre.

Alt dette spiller ind i den samtalebaserede terapi, hvor det danner grundlag for at rydde op i uforløste følelser, at træffe helhjertet beslutninger, at orientere sig i livet som et helt menneske.

Touching Dialogue foregår påklædt på en briks, hvor man omhyggeligt og respektfuldt lægges tilrette med puder under ben og overkrop, og med et tæppe over sig. Derpå er der noget tid til fordybelse med berøring af ryggen. Berøringen er nænsom og kontaktfuld. Sessionen veksler mellem samtale og stilhed, som det passer til processen.

Læs mere om uddannelsen på www.touching-dialogue.dk

Holdstart 10. september 2019, 1-årig uddannelse på 4-mandshold
Stacks Image 1767

Denne hjemmeside bruger cookies. De bliver brugt til at lave anonym besøgsstatistik. Det motiverer og inspirerer mig til at vedligeholde siden. Dit besøg på siden bliver automatisk anonymiseret overfor eventuelle trejdeparts servere.