Gestaltterapeutisk Klinik

Gestaltterapi - Kropsterapi

Stacks Image 1679

Praktisk info

Sted: Helgesensgade 12, hjørnet, 2100 København Ø (se på kort)

Pris: 750 kr. for 75 minutters samtale og/eller kropsterapi.

Betaling: MobilePay eller kontant (lige penge) umiddelbart efter hver session.

Første session: 400 kr.

Telefon: +45 28 28 62 00
Stacks Image 280
Første gang vi mødes, er en "lære hinanden at kende" session. Jeg vil gerne høre om din situation, lidt om din opvækst og om, hvad du ønsker at opnå med terapien. Jeg vil fortælle om mine redskaber, og om hvordan terapien foregår. På den baggrund kan du beslutte dig for, om du vil begynde i terapi hos mig. De fleste bestemmer sig med det samme, men du er også velkommen til at gå hjem og tænke over det i ro og mag.

Du får desuden en notesbog, jeg selv har designet som støtte til klienter i et gestaltterapeutisk forløb. Du kan læse om den engelske udgave her.

Du skal være indforstået med, at jeg skriver noter efter hver session. Mine noter er et uundværligt redskab til at sikre en kontinuerlig kvalitet i terapien. Når dit forløb er stoppet, kan du bede mig slette noterne straks, men ellers sker det pr. automatik. Mine sikkerhedsforanstaltninger er godkendt af Datatilsynet.

Terapiens hyppighed og varighed

Jeg opfordrer til, at du som klient tager aktiv stilling til, hvordan din terapi forløber.

Hyppighed: Den terapeutiske proces er baseret på indre parathed, på behov og lyst til processen. Det vil være en del af terapien, at du øver dig i at mærke, hvilken hyppighed du har brug for. Sessionerne aftales som regel fra gang til gang. Du har derfor løbende mulighed for at justere og tilrettelægge dit forløb.

Varighed: Nogle foretrækker et kort forløb med hyppige sessioner. Andre har brug for et længere forløb med større interval mellem sessionerne. Atter andre ønsker nogle få, men ret fokuserede sessioner.

Statistisk set har ca. halvdelen af mine klienter et forløb på under 10 sessioner, mens den anden halvdel har forløb af varierende længde 15 - 20 - 30 sessioner.

Et kort forløb er karakteristiske ved, at du systematisk arbejder en bestemt problematik igennem indtil den er løst.

Et langt forløb er karakteristiske ved, at du arbejder med mange forskellige aspekter. Det er ikke kun problemløsning - du kommer mere i dybden og arbejder også med selve den måde, du fungerer på som menneske. Der er altså ikke tale om en "trædemølle" frem til en forløsning, men snarere om mange små forløb i forløbet med gradvis bedring på forskellige områder indtil den terapeutiske støtte er overflødig.

Evaluering

Der vil jævnligt være korte evalueringer, hvor du frit kan kommentere terapien. Din mening er værdsat og velkommen. Vi vil tale om, hvordan terapien udvikler sig, om den passer til dine ønsker, eller om der skal justeres på processen - eller om forløbet er ved at være slut. Jeg har god erfaring med at evaluere. Det er gode pejlemærker, som er med til at sikre relevant og virkningsfuld terapi.

Afbud og ændring af aftale

Afbud: 3 dages varsel.

Ændring af aftale: 3 dages varsel.

Mobiltelefon: +45 28 28 62 00

Email: kontakt.

Du kan meddele afbud og ændring af aftale via mail, telefon eller sms.
Ved kortere varsel end 3 dage betales den fulde pris. Ved akut sygdom eller ulykker betales ingenting.
Jeg overholder selv samme regler og varsler, hvis det er mig der giver afbud eller ændrer aftalen.

Etik og tavshedspligt

Jeg har fuldt medlemskab af The European Association for Gestalt Therapy (EAGT) og følger deres etiske regler. Disse regler lægger særlig vægt på tavshedspligt og beskyttelse af klientens interesser, samt at man agerer professionelt ikke kun i den terapeutiske situation, men i alle aspekter af ens faglige virke.

Denne hjemmeside bruger cookies. De bliver brugt til at lave anonym besøgsstatistik. Det motiverer og inspirerer mig til at vedligeholde siden. Dit besøg på siden bliver automatisk anonymiseret overfor eventuelle trejdeparts servere.