Gestaltterapeutisk Klinik

Gestaltterapi - Kropsterapi

Stacks Image 1936

Print en selvtest

Meningen med testene er at skabe fokus, overblik og refleksion. Du kan bruge dem til at få inspiration, eller du kan bruge dem som oplæg til en terapeutisk proces.

Testene viser hvordan du har det i forhold til, hvordan du gerne vil have det. Det er altså ikke noget med, hvor du ligger på en skala, eller hvilken type du tilhører.

Hvis testen viser, at der er meget at arbejde med, så fortvivl ikke! I så fald skal du fokusere på dine ressourcer, på positive og givende oplevelser – og så tage alt det andet ét skridt af gangen.

Hvis testen viser, at der ikke er så meget at arbejde med, så er du er et sted i livet, hvor der er stor overensstemmelse mellem, hvordan du har det, og hvordan du gerne vil have det – tillykke, du har meget at glæde dig over.

Testene forudsætter gammeldaws fordybelse - de skal printes og udfyldes i hånden.

God fornøjelse!

Selvtest - Almen tilstand

Er du i balance eller ubalance? Test på generelle, men tydelige symptomer på ubalance.
Stacks Image 220

Selvtest - Krop og følelser

Hvordan har du det med at mærke din krop? Hvordan har du det med dine følelser? Test på grundlæggende aspekter af kropsbevidsthed og følelsesliv.
Stacks Image 875

Selvtest - Social kompetence

Hvordan fungerer du socialt? Testen handler om gensidighed og grundlæggende sociale færdigheder.
Stacks Image 1834

Selvtest - Parforhold

Hvordan har du det med dit parforhold? Testen handler om fællesskab og grundlæggende behov.
Stacks Image 2154

Selvtest - Vrede

Hvordan har du det med vrede? Testen handler om vrede som en tilgængelig og velfungerende del af dit følelsesliv.
Stacks Image 2294

Selvtest - Flow og Dynamik

Du kan bruge testen til at kigge nysgerrigt på dig selv. Hvornår følger du flow? Hvornår stopper du op? Hvornår lader du stå til? Hvad er karakteristisk for din dynamik?
Stacks Image 2302

Denne hjemmeside bruger cookies. De bliver brugt til at lave anonym besøgsstatistik. Det motiverer og inspirerer mig til at vedligeholde siden. Dit besøg på siden bliver automatisk anonymiseret overfor eventuelle trejdeparts servere.