Gestaltterapeutisk Klinik

Gestaltterapi - Kropsterapi

Stacks Image 1679

Privacy Policy

Når du bruger formularen på www.gestaltterapi.info/kontakt.html, erklærer du dig indforstået med at din henvendelse sendes og svares via mail - dit aktive tilsagn er påkrævet som følge af EU's databeskyttelseslov, GDPR. Jeg deler ikke din identitet eller andre informationer med trejdepart!

Hvis du kommer til en første session eller indleder et terapeutisk forløb, skal du være indforstået med, at jeg skriver noter efter hver session. Mine noter er et uundværligt redskab til at sikre en kontinuerlig kvalitet i terapien. Når dit forløb er stoppet, kan du bede mig slette noterne straks, men ellers sker det pr. automatik. Jeg skriver mine noter i anonymiseret form og opbevarer dem adskilt fra navn og kontaktinfo. Mine procedurer og sikkerhedsforanstaltninger er godkendt af Datatilsynet.

Fortrolighed er en fundamental del af den terapeutiske proces - jeg videregiver selvsagt ikke informationer til trejdepart. Når jeg får supervision, deler jeg muligvis brudstykker af information i anonymiseret form. Dette sker i en-til-en supervision, hvor supervisor tilsvarende er underlagt tavshedspligt. Derudover opretholder jeg tidsubegrænset tavshedspligt.

Jeg er desuden medlem af European Association for Gestalt Therapy (EAGT), og følger deres etiske regler, herunder retningslinierne for tavshedspligt.